Misschien ben je er wel eens één tegen gekomen. Op straat, in een cafe of bij een vriend op de salontafel. Vaporizers worden namelijk steeds populairder. Nee, geen E-Sigaret met vloeibare goedjes. Een vaporizer voor wiet, tabaksvervangers, droge kruiden of hasj. Zo’n verdamper gebruiken is niet alleen vele malen gezonder dan roken. Je hebt ze nu ook in zeer fancy uitvoeringen waarmee je absoluut niet voor schut staat.

Is Een Vaporizer Gezond?

Dat roken niet goed voor je is, dat weten we al lang. Bij het verbranden van dingen zoals tabak, kruiden of wiet komen namelijk schadelijke stoffen vrij. Teer, koolmonoxide en andere nare substanties die je liever niet wil inademen. Met een vaporizer kun je ‘gezonder roken’. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je precies in je vaporizer stopt. Maar het feit blijft dat de inhoud niet wordt verbrandt, maar verdampt. Daardoor komen alleen de geur-, smaak- en werkzame stoffen vrij. Geen teer of andere ongezonde dingen. Dus ja, een vaporizer kopen heeft wel degelijk voordelen voor je gezondheid.

Je Kunt Alles Verdampen

Veel mensen hebben geen flauw idee wat je allemaal kunt doen met zo’n vaporizer. Ten eerste is er al veel verwarring met de E-Sigaret, die uiteindelijk toch niet zo goed voor de gezondheid bleek te zijn. Dan is er nog het idee dat kruiden vaporizers alleen voor wiet en hasj worden gebruikt. Je kunt er namelijk ook kruiden mee verdampen zoals passiebloem, lavendel, tijm, eucalyptus, kamille en nog veel meer. Heerlijk om af en toe eens te doen. Het werkt goed in combinatie met eten en als je wil stoppen met roken is het een geweldig alternatief. Vaporizer kruiden zijn helemaal niet duur en je hebt zoveel smaken dat je kunt blijven vernieuwen. Sommigen zijn zelf rustgevend en daarom perfect voordat je gaat slapen.

Toch kunnen we er niet omheen draaien. De meeste verdampers worden gebruikt voor recreatief gebruik van softdrugs. Hasj vaporizers of juist een vaporizer voor wiet. Het is razend populair. Het is namelijk gezonder en omdat je geen tabak meer gebruikt ook nog eens goedkoper. Daarnaast heb je tegenwoordig hele mooie modellen die er minstens net zo goed uitzien als je smartphone.

zeus

Vaporizer Als Stijlvol Accessoire

Nee, met zo’n hasj- of wiet vaporizer ben je geen stereotype e-smoker die op straat rooksignalen achterlaat. Met zo’n koelkast in je hand loop je nou niet bepaald over de rode loper. Maar in de wereld van de kruiden vaporizers denken ze wél aan uitstraling. Ten eerste laten verdampers veel minder ‘rook’ vrij. Ze zijn ook super compact. Dus als jij wilt dat niemand hem ziet, doe je hem gewoon in je broekzak. Maar een ander groot voordeel zijn de prachtige designs. We hebben de mooiste voor je op een rij gezet:

Zeus Arc GTDe Zeus Arc GT is er eentje om je vingers bij af te likken. Ben je fan van goud? Dan weten wij wel wat er bovenaan je verlanglijstje komt te staan. De Arc GT is namelijk een zeer compact model met échte gouden onderdelen. Van binnen en buiten is hij afgewerkt met 24 karaats bladgoud. Dit is goed voor de zogenaamde airflow en luchtcirculatie. Hij ziet er in ieder geval geweldig uit! Er hangt wel een prijskaartje aan, maar dan heb je wel gelijk één van de beste op de markt. Mooi dingetje, toch?

Pax 3 VaporizerEentje waarvan je niet direct zou zeggen dat het een vaporizer voor wiet of kruiden is: de Pax 3 Vaporizer. Hij kan namelijk ook door voor een MP3 speler of powerbank. Het smalle apparaatje is er in vele kleuren en ziet er prachtig uit. Silver, rose goud, mat zwart of een andere sjieke kleur. Pax heeft ze allemaal. Het mooie aan deze vaporizer is dat je hem kunt koppelen aan je smartphone. Je kan dan zelfs de LED lichtjes instellen naar je eigen smaak. Een fraai accessoire in je broekzak dus!

Dr. Dabber SwitchOok al is deze niet voor onderweg, in een lijstje met meest stijlvolle vaporizers mag de Dr. Dabber Switch niet ontbreken. Deze concentraten en kruiden vaporizer is voor thuis. De prestaties zijn stukken beter dan die van de meeste draagbare vaporizers. Qua design is dit ook echt top notch. Je kunt namelijk tientallen verschillende kleurprofielen kiezen die je hele kamer kleuren. En met de zogenaamde water bubbler aan de zijkant heb je elke keer als iemand een haaltje neemt een hele watershow op tafel. Hiermee kun je jouw vrienden in ieder geval jaloers maken.

Zoals je kunt zien doen ze in de wereld van de kruiden-, hasj- en wiet vaporizers erg hun best om naast kwaliteit ook nog eens mooie producten te maken. Er zijn honderden vaporizers die er prachtig uitzien en waarmee je een gezond alternatief voor roken in huis haalt. Zie je door de bomen het bos niet meer? Laat je dan helpen door een goede Vaporizer Shop! Hier kun je terecht met al je vragen voordat je een vaporizer gaat gebruiken.

Voordelen van een Vaporizer

Al met al zijn er genoeg redenen om een vaporizer te kopen. Het is gezonder dan roken, je kunt er heel veel dingen mee verdampen (niet alleen softdrugs) en je loopt er nog eens goed bij ook. Als je de aanschafkosten hebt terugverdiend is het nog vele malen goedkoper dan roken. Waar wacht je nog op? Vapen is het nieuwe roken!

Laat een reactie achter