Kylian Mbappé kennen we als de succesvolle voetballer van de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain en van het Franse nationale elftal. Mbappé maakte zijn debuut bij het nationale team in 2017 en is er anno 2023 nog altijd één van de sterspelers. Hij heeft een Algerijnse moeder en zijn vader komt uit Kameroen. Mbappé werd in 1998 geboren in de Franse hoofdstad Parijs. Al op 16-jarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het Franse betaalde voetbal waarmee hij het record overnam van Thierry Henry. Tijdens het WK van 2018 veroverde hij de wereldtitel met zijn team en werd daarmee ook de jongste voetballer die op een WK meerdere doelpunten scoorde. Het EK in 2020 verliep minder succesvol, mede omdat Mbappé in een wedstrijd tegen Zwitserland een cruciale strafschop miste. In 2022 haalde Frankrijk de finale van het WK, die werd verloren van Argentinië. Wel scoorde Mbappé alle 3 doelpunten voor zijn land. Frankrijk verloor na het gelijkspel van 3-3 de strafschoppenserie waardoor Argentinië wereldkampioen werd.

De knappe vriendin van Kylian Mbappé

Alicia Aylies 1

Mbappé is niet alleen een zeer succesvolle voetballer, hij is natuurlijk ook gewoon een knappe verschijning die bij de dames niet onopgemerkt bleef. Het was uiteindelijk het knappe fotomodel Alicia Aylies die zijn hart wist te veroveren. Alicia is geen onbekende in de modellenwereld. Ze vertegenwoordigde Frankrijk bij de verkiezing van Miss Universe in 2017, nadat ze in dat jaar werd gekroond tot Miss France. Helaas ging de Miss Universe titel naar een andere dame.

400.000 volgers op Instagram

Al is Alicia Aylies niet zo beroemd als Kylian Mbappé, toch mag zij zich verheugen in de nodige belangstelling. Zo heeft het topmodel maar liefst 445.000 volgers op Instagram. Hier plaatst de donkere schoonheid regelmatig foto’s om haar volgers een inkijkje in haar leven te geven. Mbappé staat erom bekend dat hij zijn privé leven graag afschermt, dus heel vaak poseert het stel niet samen voor de camera.

Ouders uit Martinique

De ouders van Alicia Aylies komen beiden van het eiland Martinique. Haar moeder werkt als instructrice bij een rijschool. De vader van het model is milieumanager. Alicia is enig kind. Haar ouders scheidden twee jaar na haar geboorte, waarna Alicia met haar moeder in Frans Guyana ging wonen. Hier ging ze naar school en later studeerde ze rechten.

Carrière als model

Alicia Aylies haar

Alicia Aylies 2

De carrière als topmodel van Alicia Aylies kreeg een enorme boost toen ze eind 2016 werd gekroond tot Miss France. Het was de eerste keer dat een Miss Frans-Guyana deze titel veroverde. Om haar carrière als model te promoten maakt Alicia Aylies handig gebruik van sociale media. Haar Instagram account is het populairst, maar ook op Facebook, waar ze dezelfde posts plaatst als op Instagram, heeft ze veel belangstelling. Daarnaast is Aylies actief op TikTok en X, voorheen Twitter.

Carrière als zangeres

Alicia Aylies wil niet alleen als topmodel furore maken maar ook als zangeres. Ze heeft een eigen nummer opgenomen met de titel ‘Mojo’. Van het nummer is ook een officiële video gemaakt die op YouTube al bijna een half miljoen keer is bekeken.

Dit is de knappe vriendin van Kylian Mbappé

Alicia wil hiermee laten zien dat ze financieel onafhankelijk is en dat ze zeker geen golddigger is die een rijke voetballer aan de haak heeft geslagen. Ze timmert aan de weg van haar eigen carrière en daar is ze maar wat trots op.

Laat een reactie achter