Steven Berghuis, de Nederlandse aanvaller en ster van Ajax, leidt niet alleen op het voetbalveld een succesvol leven, maar ook daarbuiten. Hij heeft een langdurige relatie met Nadine Bamberger, die bekend staat om het feit dat zij haar privéleven altijd optimaal probeert te beschermen. Nadine Bamberger is de dochter van Lesley Bamberger, de eigenaar van de Kroonenberg Groep en een belangrijke geldschieter bij Almere City FC.

De carrière van Steven Berghuis

Steven Berghuis heeft zelf uiteraard ook een indrukwekkende carrière opgebouwd. Na zijn periodes bij Feyenoord en Watford speelt hij nu voor Ajax, waar hij naar verluidt een verdubbeling van zijn salaris ontvangt in vergelijking met zijn tijd bij Feyenoord. Zijn vermogen wordt geschat op zo’n 6 miljoen euro. Steven is al jarenlang gelukkig met Nadine Bamberger en samen hebben zij dan ook een stabiel leven opgebouwd voor henzelf en hun twee kinderen. Steven en Nadine hebben twee dochters, Joy en Lizzy. Hun eerste dochter, Joy, werd geboren in 2019.

Wie is de knappe vriendin van Steven Berghuis

Nadine Bamberger is de knappe vriendin van Steven Berghuis. Ze heeft zichzelf weten te profileren als een persoon die waarde hecht aan privacy. Ondanks haar achtergrond in een welgestelde familie, blijft Nadine grotendeels uit de schijnwerpers. Ze heeft een privé Instagram-account en er is weinig bekend over haar beroep of opleiding. Haar leven met Steven Berghuis en hun kinderen lijkt gecentreerd rond familie en privacy, ver weg van de publieke belangstelling.

Achtergrond van Nadine Bamberger

Nadine werd geboren in 1992 en is opgegroeid in Amsterdam. Ze kwam in de schijnwerpers te staan door haar relatie met Steven Berghuis. Ze leerde hem kennen toen hij nog bij AZ speelde en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze is ook bevriend met andere voetbalvrouwen en is vaak te zien op de tribunes bij Ajax-wedstrijden. Inmiddels is Nadine dan ook een bekende voetbalvrouw geworden en is ze met regelmaat te zien. Ondanks haar rijke achtergrond, met een vader die één van de rijkste Nederlanders is, blijft Nadine bescheiden en op zichzelf. Over haar carrière of opleiding is weinig bekend, en ze houdt haar Instagram-account privé. Zoals gezegd hecht Nadine veel waarde aan zowel haar eigen privacy als dat van haar gezin.

Zijn Steven en Nadine getrouwd?

Steven en Nadine hebben al jarenlang een vaste relatie met elkaar, maar zijn tot op heden nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Ze lijken heel gelukkig met elkaar en met hun dochters te zijn, maar van een trouwerij is voor zo ver bekend nog geen sprake. Er is wel vaker gespeculeerd over de impact van de uitdagingen op hun relatie, maar Nadine blijkt een belangrijke steunpilaar te zijn in het leven van Steven. In het licht van Steven’s recente uitdagingen, zoals de bedreigingen en spreekkoren na zijn overstap van Feyenoord naar Ajax, blijft de steun van Nadine en hun gezinsleven een belangrijk onderdeel van zijn leven. Hun verhaal illustreert de combinatie van sportief succes en persoonlijke harmonie, ondanks de uitdagingen van het publieke leven.

Waar wonen Steven en Nadine?

Samen met Nadine heeft Steven in verschillende Europese steden gewoond. Voor zijn carrière is hij regelmatig de grens over gegaan, maar toch keert het stel altijd weer terug naar Nederland. Zij hebben door de jaren heen onder meer in Watford en Rotterdam gewoond. Tegenwoordig wonen zij met hun dochters in een luxe villa in Amstelveen, die ze kochten voor 4,5 miljoen euro.

Lesley Bamberger – vader van Nadine Bamberger

Lesley Bamberger, Nadine’s vader, heeft een geschat vermogen van ongeveer 1,9 miljard euro. Dit levert hem een prominente plek in de financiële wereld van Nederland op. Het enorme vermogen heeft hij opgebouwd met de Kroonenberg Groep, een vastgoedbedrijf dat hij overnam van zijn grootvader Jacob Kroonenberg. De onderneming heeft een aanzienlijke portefeuille, waaronder meerdere panden in het centrum van Amsterdam.

Laat een reactie achter