Sieraden trends blijven ieder jaar weer een beetje veranderen en daarom hebben wij Instagram (waar we altijd met sieradentrends worden overspoeld) goed in de gaten gehouden voor de stijlen, die op dit moment populair zijn en we hebben het teruggebracht tot zeven finalisten.

Misschien herinner je je nog dat er in voorgaande seizoenen maar weinig trends waren, waar een muntenketting populair was. Deze keer denken de winkeliers buiten de gebaande paden. Er zijn ongetwijfeld meer trends om te omarmen dan voorheen, die allemaal zeker een statement zullen maken (ook al is het maar een subtiele) en die allemaal voor zowel hoge als lage prijzen beschikbaar zijn. Blijf scrollen om de zeven beste dames ketting trends te bekijken, die je nu in je collectie kunt hebben.

1. Luxe schelpen

schelp-ketting-vrouwen

Op dit punt is het duidelijk om te zien dat de trend van zeeschelpen – of het nu gaat om echte schelpen of metalen versies ervan – niet meer weg te denken is. En nu is het groter dan ooit. Maar als je op zoek bent naar een frisse manier om deze kettingen te dragen, is hier een professionele tip: kies voor schelpen die er minder als een ‘dagje strand’ uitzien en meer gepolijst.

2. Tennis kettingen

Voor degenen onder jullie die liever een flinke hoeveelheid glitter om je hals dragen, is dit het perfecte moment om te investeren in de trend van tennis kettingen. Vertrouw ons maar – je zult dit sieraad jarenlang dragen.

3. Bedels

bedelketting-vrouwen

Ja, de bedelkettingen uit je jeugd zijn officieel terug. Het komt waarschijnlijk omdat de mode uit de jaren ’90 weer helemaal hot is, want deze speelse sieraden komen weer terug in je leven, maar er is geen reden om deze niet in je sieradendoos te doen. Kies voor iets dat verwijst naar het iconische decennium of ga voor een stijl die moderner aanvoelt.

3. Kralen

kralen-ketting-vrouwen

Misschien is het een reactie op de minimalistische, alledaagse sieraden die vrouwen altijd in hun collectie zullen hebben, maar de sieradentrends van dit jaar barsten van de kleur. Meer specifiek kleurrijke kralen. Deze Instagrammable trend zal ongetwijfeld in elk seizoen een speels tintje aan je outfits geven.

5. Dikke kettingen

In tegenstelling tot de delicate laagjes kettingen, die in de voorbije seizoenen in waren, gaat het nu allemaal om dikke gouden kettingen. Je kunt hiervoor de terugkeer van de jaren ‘80 bedanken.

6. Moderne parels

parel-ketting-dames

We hebben het hier niet over parels voor meisjesstudentenclubs. Deze keer zijn de parels beslist cool en uniek. Focus je op onregelmatige, barokke stijlen of nieuwe, stilistische interpretaties van de klassieke trend.

7. Gelaagde medaillons

Maak je maar geen zorgen – het is nog niet nodig om je muntkettingen met pensioen te laten gaan. Dit jaar dragen modieuze vrouwen echter hun hangers met medaillons in laagjes in plaats van er maar één te dragen.

Laat een reactie achter