De trends van de catwalks zijn vaak een echte uitdaging om in het dagelijks leven te implementeren. Sierlijke jurken met ornamenten of bodysuits met een logoprint zijn niet echt geschikt om naar kantoor of tijdens een maaltijd met vrienden te dragen. Maar een item van de catwalks dat je wel naadloos in jouw leven kunt implementeren, is een nieuw accessoire. De modetassen van de lente/zomer 2021 bleken net zo verleidelijk als de confectiekleding voor dit seizoen, met belangrijke elementen zoals texturen van stro en levendige kleuruitbarstingen, evenals meer actuele trendmomenten zoals tasjes met applicaties van kant en een jumbo formaat draagtas met een koeienprint.

Deze modeweek was zeker anders dan voorgaande jaren. De meeste ontwerpers kozen voor virtuele presentaties in plaats van een echte catwalk (hoewel er ook verschillende waren die daar wel voor kozen). Maar het voelde ook als een welkome afwisseling van het huidige klimaat om te gaan zitten en naar de verschillende collecties, inclusief tassen, te kijken en de details te ontleden. Hoewel de handtassen van 2021 een scala aan afmetingen aaibaarheidsfactoren hebben, zijn ze ook allemaal bedoeld om een statement te maken. Wij laten je zeven opvallende tassen trends uit de recente lente/zomer 2021-collecties van New York, Londen, Milaan en Parijs zien en vergeet niet om jouw favorieten alvast te bestellen, zodat je het volgende jaar klaar bent om te gaan.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: nettassen

nettas

Het dragen van een nettas heeft een duidelijk element van gemak en daarom vond de zorgeloze esthetiek voor het seizoen lente/zomer 2021 zijn weg naar verschillende collecties van ontwerpers. Geweven items waren in de collecties van Rosetta Getty en Nanushka te zien, terwijl een stevigere leerproductie een hoogtepunt bij Valentino was. Tegen april volgend jaar neem jij je portemonnee en je sleutels in deze luchtige textuuroptie mee.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: neon

neon-tas

Een neon kleurenpalet is niet echt iets voor bangeriken, maar als je op zoek bent naar een gewaagd moment, zorg er dan voor dat je in de lente naar neon kleuren grijpt. Zoals hierboven geïllustreerd, voegt het de perfecte touch toe aan een ensemble zonder helemaal overboord te gaan.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: mini tasjes

mini-tas

Terwijl heuptassen de afgelopen seizoenen helemaal in waren, zijn de nieuwe accessoires die het helemaal gaan maken in de lente/zomer 2021 sierlijke tasjes, die als halskettingen kunnen worden gedragen of subtiel aan de voorkant kunnen worden gedragen. Het is de ideale begeleider voor een avondje uit of een weekendwandeling en het voelt als een sieraad aan.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: super formaat

grote-tas

De trend van levensgrote boodschappentassen blijft sterk, zoals ook maar weer uit de collecties lente/zomer 2021 blijkt. Het vervoeren van al je spullen is zojuist een stuk stijlvoller geworden en gemakkelijk trouwens ook.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: stro en zeewier

rieten-fashion-tas

Het is niet verwonderlijk dat stro en geweven texturen klaar zijn voor weer een terugkeer in de lente/zomer van 2021. De silhouetten van de tassen variëren van bucketbags tot picknicktassen, wat de veelzijdigheid van deze iconische textuur voor het nieuwe seizoen aangeeft.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: mooie franjes

mickey-handtas

Ruches, kant, pailletten – de chique franjes waren overal op de catwalks van lente/zomer 2021 te zien om iedereen eraan te herinneren dat accessoires echt bedoeld zijn om leuk te zijn.

Tassentrend voorjaar/zomer 2021: werktas

zwarten-leren-werktas

Misschien is het de collectieve drang naar de terugkeer naar normaal, maar wat de reden ook is, talloze ontwerpers hebben traditionele werktassen en shoppers in hun collecties voor lente/zomer 2021 opgenomen. Je werkkleding (zelfs als je aan de keukentafel werkt) is nu opgewaardeerd.

Laat een reactie achter