Calvin Klein is wereldwijd een van de bekendste merken, vooral als het om ondergoed gaat, maar kun je antwoord geven op de vraag: waarom is Calvin Klein zo duur?

Ik moet zeggen dat ik als man absoluut dol ben op Calvin Klein ondergoed. Ik heb ze altijd liever gedragen dan welk ander ondergoedmerk ook. Ik vind dat de kwaliteit top is, ze zien er fantastisch uit, en het geeft me gewoon een zelfverzekerd gevoel als ik weet dat ik ze draag.

Maar ondanks dat ik Calvin Klein mooi vind, merkte ik toch dat ik me afvroeg waarom Calvin Klein zo duur is?

Laten we de vijf redenen nagaan waarom Calvin Klein volgens mij zo duur is.

1. Beroemdheden houden van Calvin Klein

Mark Wahlberg Turns 44 Today | InStyle

Beroemdheden hebben een belangrijke invloed op het opbouwen van bekendheid en een hype over een merk. Zo gebeurde een van de grootste successen van Calvin Klein op het gebied van marketingcampagnes in 1992 met Mark Wahlberg en Kate Moss. Het was een enorm succes voor het Amerikaanse merk dat op dat moment in financiële moeilijkheden verkeerde.

Consumenten hadden bij het kopen van Calvin Klein ondergoed het gevoel dat ze op die twee leken. Mannen wilden lijken op Mark Wahlberg, en vrouwen wilden lijken op Kate Moss. Veel mensen associëren Calvin Klein ondergoed nog steeds met die twee. Ik denk altijd aan Mark Wahlberg’s foto als ik CK ondergoed koop of draag.

We hebben Justin Bieber en Kendal Jenner voor de nieuwe generatie als merkambassadeurs om mensen te inspireren Calvin Klein artikelen te kopen. De verkoop steeg het jaar daarop, dus het hebben van beroemdheden helpt. Zoals ik al zei, mensen willen op beroemdheden lijken en zullen zeker kopen wat ze promoten, waardoor dat merk duurder wordt.

2. Calvin Klein heeft status

Calvin Klein verschaft een zekere status als het gaat om zijn kledingstukken, maar niets is te vergelijken met de status die een paar Calvin Klein onderbroeken kunnen brengen.

Het hebben van een Calvin Klein item in je garderobe of outfit geeft status, want het laat de mensen zien dat je geld te besteden hebt aan een kwaliteitsmerk. Het geeft echter niet dezelfde status als Gucci of Balenciaga, want de Italiaanse en Spaanse merken richten zich op andere klanten op een veel duurder niveau. Toch staat het boven massamerken als Zara, GAP, of H&M. De meeste mensen kunnen van deze merken een t-shirt kopen, maar niet van Calvin Klein.

Je betaalt meer voor merken als Calvin Klein omdat je het logo van het merk op je kleding hebt. De naam van een merk kan status geven aan het meest rommelige kledingstuk, wat bij Calvin Klein niet het geval is.

3. Calvin Klein ondergoed is sexycalvin-klein

Waarom is Calvin Klein zo duur? Omdat zijn ondergoed gewoon op een ander niveau staat als het om ondergoed gaat. Het Amerikaanse merk is zich zeer bewust van zijn doelmarkt en weet precies wat de klanten willen. Daarom vragen ze meer, want ze verkopen meer dan ondergoed. Ze verkopen het idee dat je met elk Calvin Klein ondergoed sexy bent.

Ik twijfel er niet aan dat hun ondergoed altijd sexy zal zijn, maar het houdt ook niet op bij het uiterlijk van het ondergoed. Een Calvin Klein boxer biedt steun, comfort, kwaliteit, enzovoort.

Al mijn vrienden hebben Calvin Klein ondergoed (de meeste paren die ze hebben, zijn Calvin Klein), en toen ik ze vroeg waarom, zeiden ze dat het een beter en sexy’er gevoel geeft dan ander ondergoed. Dit komt omdat Calvin Klein’s marketing strategie geniaal is.

4. Calvin Klein heeft een trouwe klantenkring

Een studie heeft uitgewezen dat rijke mannen dol zijn op Calvin Klein, omdat het het nummer één merk is dat ze het liefst kopen, of er het laatste jaar minstens één artikel van gekocht hebben. Het is ook de meest herkenbare naam als het om een stel merken gaat.

Calvin Klein weet dat ze voor hun ondergoed iets meer kunnen vragen dan andere merken omdat mannen het zullen kopen. Dus de sensatie van het dragen van een paar Calvin Klein boxers heeft voor sommige mensen geen prijs. Ik kan begrijpen waarom, want ik voel me sexy en goed als ik een paar Calvin Klein boxerslips draag.

Als ze een merk vinden dat ze bevalt en dat aan hun behoeften voldoet, zullen sommige consumenten dat merk gewoon steeds opnieuw blijven kopen, zonder zelfs maar aan de prijs te denken. Dat is waar met CK ondergoed, want het werkt geweldig, zowel voor mannen als voor vrouwen.

5. Calvin Klein is een premium merk

woman wearing Calvin Klein panties

Calvin Klein is een premium merk omdat niet iedereen dit kan betalen. Het Amerikaanse merk is niet zo duur als Hugo Boss of Tommy Hilfiger, maar dat betekent niet dat de consument gemakkelijk een Calvin Klein onderbroek kan kopen, want ze zijn duurder dan de massa merken.

De klantenkring van Calvin Klein ondergoed is beduidend kleiner dan die van goedkopere ondergoed merken, omdat veel mensen het zich niet kunnen veroorloven er extra geld aan uit te geven. Het is niet gemakkelijk te rechtvaardigen waarom je €20 moet uitgeven aan een paar ondergoed als je er ook een paar voor minder dan €5 kunt kopen.

Calvin Klein is duurder omdat het producten van betere kwaliteit biedt en een aantal eigenschappen die je niet zomaar vindt bij niet-premium en goedkope merken. Je betaalt echter voor wat je krijgt.

Veel voorkomende vragen over waarom is Calvin Klein zo duur

Waarom is Calvin Klein ondergoed zo duur?

Calvin Klein ondergoed is duur omdat het meer verkoopt dan alleen een paar comfortabele onderbroeken. Het verkoopt het idee dat je meer sexy en zelfverzekerd wordt als je ze draagt. Ik voel me sexy als ik mijn Calvin Klein boxerslips draag, en dat heeft voor sommige consumenten geen prijs. Ze zullen meer betalen om zich sexy en uniek te voelen.

Waarom is Calvin Klein zo populair?

Calvin Klein is om twee redenen erg populair. Ten eerste vanwege de kwaliteit van zijn ondergoed, en ten tweede vanwege de opvallende reclames.

Is Calvin Klein een luxemerk?

Nee, ik beschouw Calvin Klein niet als een luxemerk omdat het voor de meeste consumenten nog steeds toegankelijk is. Luxemerken zijn veel duurder en richten zich op een klein aantal mensen. Calvin Klein is een luxemerk omdat het zich richt op consumenten die zichzelf kunnen pushen om hoger te betalen dan ze voor een doorsnee product zouden doen, zoals in het geval van Calvin Klein ondergoed.

Is Calvin Klein een goed merk?

Naar mijn mening is Calvin Klein een goed merk. Ik koop al jaren Calvin Klein ondergoed, en ze zijn altijd van uitstekende kwaliteit en duurzaam. Ik kocht ook enkele Calvin Klein t-shirts, jassen, en parfums die van uitstekende kwaliteit waren.

Conclusie

De reden achter de hoge prijs van Calvin Klein is dat het een premium merk is. Als je dus een stuk Calvin Klein ondergoed koopt, weet je dat je meer betaalt voor wat status, zelfvertrouwen, en het idee dat je er sexier mee zult zijn dan met welk ander merk ook.

Het hebben van beroemdheden als Justin Bieber en Kendall Jenner die een generatie kunnen beïnvloeden om Calvin Klein producten te kopen, verhoogt ook de prijs, status en bekendheid van een merk.

Laat een reactie achter