Van alle modellen die op de markt verkrijgbaar zijn, is de iPhone zeker een van de populairste smartphones. De prijs waarvoor hij wordt verkocht, is echter niet zo betaalbaar voor het grote publiek, dat vaak gedwongen is om voor een refurbished toestel te kiezen. Velen vragen zich echter nog steeds af of het kopen van een refurbished iPhone 11 echt de moeite waard is! Inderdaad, als het gaat om een refurbished iPhone 11, is er enige terughoudendheid over het kopen van een ‘refurbished’ smartphone.

Wat is een refurbished iPhone 11?

iphone-11-telefoon

Een refurbished of gereviseerde iPhone 11 is een smartphone die alleen als displayproduct is gebruikt, of die vanwege een defect of storing aan de fabrikant is geretourneerd. Over het algemeen worden refurbished iPhones aangeduid met een acroniem: CPO (Certified Pre-Owned). Dit acroniem is zeer suggestief omdat het de kwaliteit van deze toestellen garandeert en de gebruikers meer veiligheid biedt.

De iPhones 11 die de CPO-identificatie dragen, hebben een proces met verschillende strenge tests moeten doorlopen om te garanderen dat de werking in overeenstemming is met de hoge normen van het merk. CPO-iPhones kunnen als zo goed als nieuw worden beschouwd, omdat de kwaliteit voor de release nog een hoge prioriteit heeft. Bovendien heeft een refurbished iPhone 11 meestal een jaar garantie en wordt hij verkocht in een gloednieuwe verpakking.

Veel winkels en online winkels bieden refurbished iPhone 11s, die kunnen worden geleverd met of zonder alle accessoires. Wees ook voorzichtig, want sommigen verkopen ze als refurbished terwijl ze eigenlijk gebruikt zijn. Op Back Market wordt elk apparaat beoordeeld op basis van de staat waarin het verkeert, met een classificatie op meerdere niveaus (uitstekende, zeer goede of goede conditie) op basis van het uiterlijk en de prestaties.

Wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone?

iphone-11-licht

Er is natuurlijk een zekere angst wanneer men overweegt een refurbished iPhone te kopen, wat begrijpelijk is aangezien het, ondanks alle reeds genoemde voordelen en garanties, geen gloednieuwe smartphone is. Toch is het gemakkelijk om de voordelen te zien van het kopen van een refurbished iPhone 11:

  • Het is mogelijk om een refurbished iPhone 11 te kopen met bijna 50% korting op de prijs van een nieuw exemplaar;
  • De 36 maanden garantie;
  • Een proces waarbij de werking van de onderdelen wordt gecontroleerd, het besturingssysteem wordt schoongemaakt en bijgewerkt;
  • Alle toestellen zijn ontgrendeld en werken met alle providers;
  • Een nieuwe kabel en oplader zijn inbegrepen.

Tot slot, na het opsommen van de voordelen van het kopen van een refurbished iPhone, is het raadzaam om een vergelijking op prijs en voorwaarden van het toestel te maken voordat je een refurbished iPhone 11 koopt. Tussen de apparaten die je op Back Market kunt vinden, is er zeker één die aan je verwachtingen en voorkeuren voldoet.

Laat een reactie achter