Ripple, alias XRP, is vanaf dit schrijven ’s werelds derde grootste cryptocurrency en een onafhankelijk digitaal activum. Financiële instellingen en liquiditeitsverschaffers over de hele wereld zijn geneigd hun financiën op deze digitale munt af te rekenen.

Ripple is de enige gecentraliseerde crypto ter wereld die direct verbonden is met het bankwezen. Omdat het de enige gecentraliseerde cryptocurrency is, zijn er veel redenen waarom men er zijn middelen in zou moeten steken.

Banken en financiële instellingen waarderen Ripple meer dan enige andere cryptocurrency. Daardoor zorgt het ervoor dat wereldwijde industrieën het in grotere mate adopteren.

Volgens het ripple nieuws zien we dat deze cryptocurrency een uitzonderlijke is, gezien hij geaccepteerd wordt door heel veel belangrijke banken zoals de MUFG, BBVA, SEB, Axis Bank bijvoorbeeld.

Een ander voordeel van deze buitengewone associatie met banken is hun relatieve ongevoeligheid voor veranderende crypto geldrichtlijnen over de hele wereld vanwege hun organisaties en banden met dergelijke monetaire instellingen.

With bn in cryptocurrency, Ripple attempts a reset | Financial Times

Toegankelijkheid

Wereldwijde cryptobeurzen zoals Gemini, Coinbase en Binance staan je toe Ripple (XRP) te verhandelen, wat impliceert dat je snel met deze cryptocurrency kunt handelen, samen met andere blockchainliefhebbers ad traders.

Lage kosten

In tegenstelling tot andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin, enz. heeft Ripple een snelle transactietijd. Naast dit voordeel heeft Ripple relatief lage transactiekosten, waardoor het een zeer bruikbare cryptocurrency is voor handelsdoeleinden.

Omdat het een gedecentraliseerde cryptocurrency is, heeft Ripple de aandacht weten te trekken van talloze grote financiële partijen over de hele wereld. Ripple Labs is eigenaar van deze cryptocurrency, en het bedrijf zorgt ervoor dat er geen touw aan vast zit. Deze gedeeltelijke centralisatie heeft een belangrijke rol gespeeld om de prijs van deze cryptocurrency stabiel te houden.

Deze stabiliteit is het eerste en belangrijkste dat je in gedachten moet houden als je overweegt in cryptocurrencies te investeren. Financiële specialisten hebben in de loop der jaren groei en succes bereikt met deze cryptocurrency.

Schaalbaarheid

Het lijdt geen twijfel dat Ripple de komende dagen hoger zal groeien. Het heeft en zal over het algemeen geen verband hebben met de externe marktschokken en prijsvolatiliteiten. Wat Ripple uitzondert van andere cryptocurrencies is, dat het een enorme market cap heeft, en gebruik maakt van consensus ledgers als het gaat om transacties.

Rente

Ripple heeft sinds zijn komst een fantastisch spel gespeeld. Samen met andere cryptocurrencies is de prijs van Ripple ook gestegen, maar hij bleef stabiel groeien. Omdat het wereldwijd wordt toegepast, zal het handelen in Ripple je helpen om in de toekomst een behoorlijke ROI te krijgen.

Transactieprotocol

Het transactieprotocol van Ripple wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder het verplaatsen/verkrijgen van cryptocurrencies, fiatvaluta en ook informatie. Dit protocol kan grote transacties over de hele wereld aan, en er zijn relatief lagere kosten aan verbonden.

Ripple is een goed ontwikkelde onderneming

Als je denkt dat Ripple slechts een klein crypto bedrijf is, dan heb je het beslist mis. Het is een goed ontwikkelde commerciële onderneming die een uitstekende relatie onder het publiek beheert.

Het vergroot de naamsbekendheid door hun cultuur en imago op te bouwen voor de ogen van commerciële liefhebbers en ook gewone mensen.

Laat een reactie achter