Een stapelbare stoel kent vele voordelen. Zo kunt u flexibel uw ruimte inrichten en zijn de stoelen makkelijk te verplaatsen. Vaak zijn de stoelen te plaatsen op een trolley, zodat u grote stapels stoelen eenvoudig kunt verrijden naar de desgewenste plek. U hoeft de zware stapel stoelen niet zelf te tillen en dat is ook nog eens ergonomisch.

Zonder krassen

Als u een stoel stapelt, dan is het fijn om te weten dat ze veelal voorzien zijn van een extra bescherming die voorkomt dat het onderstel van de ene stoel de zitschaal van de andere stoel beschadigt. Zo blijven de stoelen langer mooi.

Waar plaats ik een stapelbare stoel?

2-opstapelbare-stoelen

Stapelbare stoelen zijn te plaatsen in vele ruimtes, zowel binnen als buiten. U kunt hierbij denken aan:

  • Vergaderruimtes
  • Congreszalen
  • Onderwijs
  • Studieruimtes
  • Kerken
  • Horeca

Ruimtebesparing met een stapelbare stoel

Als u een ruimte zoals een bedrijfsrestaurant tijdelijk anders wilt inrichten voor een bedrijfsborrel, dan haalt u eenvoudig de stapelbare stoelen weg en creëert u ruimte. Helemaal mooi is als de tafels inklapbaar of ook stapelbaar zijn, dan kunt u de, vaak grote ruimte, optimaal benutten voor andere doeleinden.

Duurzame keuze

kantoor-collegas

De vraag naar duurzame meubelen is groot, maar hoe weten we hoe een product gemaakt is en of de stoel wel te recyclen is? Gelukkig zijn er EPD’s (Environmental Product Declaration) waarin staat uit hoeveel procent gerecycled materiaal de stoel bestaat en uit welke materialen. Zo kunt u goed zien of het een duurzame stapelbare stoel is. Een voorbeeld van een duurzame èn stapelbare stoel is de Hal stoel van Vitra. Deze is bovendien ook nog eens koppelbaar. Zo heeft u de perfecte stoel voor in uw concept.
Wilt u toch nog advies over stapelbare stoelen? Dan adviseren wij u contact op te nemen met een specialist, zoals een projectinrichter die ervaring heeft in het inrichten van projecten met stapelbare stoelen.

Laat een reactie achter