Volkswagen weet hoe je bedrijfswagens bouwt. De Transporter bestelwagen is al 60 jaar een van ’s werelds best verkochte bestelwagens! De elektra van Volkswagen voertuigen is aangepast aan beproefde en bewezen technologie! Er is voor gezorgd dat de circuits robuust genoeg zijn voor elke situatie, maar wel de juiste hoeveelheid geïntegreerde technologie toelaten.

Ontdek alle ontwerpaspecten van de Volkswagen Transporter tweedehands en het wordt al snel duidelijk wat er gebeurt als een voertuig van de grond af aan voor een bepaald doel gebouwd wordt; van de laadruimte die ontworpen is om een pallet van volledige afmetingen te dragen, tot de stevige carrosserie-indeling met drie bakken die de motor voor de bestuurder plaatst voor maximale veiligheid, tot het comfortabele ergonomische interieur en alles wat daar tussenin zit.

Automatische transmissie met 7 versnellingen en optionele vierwielaandrijving

volkswagen-transporter-wit

Super autotechnologie in een bestelwagen! De 7-traps transmissie met dubbele koppeling en natte koppeling is in de Transporter verkrijgbaar, en is het enige voertuig in zijn klasse met deze optie. Hij heeft een hogere schakelsnelheid dan elke andere standaard automatische transmissie, schakelt naadloos en is geschikt voor de enorme koppel- en belastingseisen van een bedrijfsvoertuig. Hij heeft ook Volkswagen’s vermaarde 4MOTION vierwielaandrijving als optie.

Al dit vermogen is niets zonder controle; het hart van de vierwielaandrijving wordt gevormd door een natte koppeling, dat auto-achtig manoeuvreren op harde ondergrond mogelijk maakt, tot serieuze tractie op alle wielen bij het rijden in het terrein. Elektronische bergruiming en lastafhankelijk zijn standaard op alle modellen.

Vermogen waar en wanneer je het nodig hebt

Dubbele turboladers en ‘common rail’ injectietechnologie zorgen ervoor dat de Transporter een enorme 400 Nm koppel heeft en 120 kW vermogen als optie, allemaal uit een 2.0L motor. Niet slecht, zeker in vergelijking met een 3.0L Hiace die respectievelijk 300Nm/100kW heeft. De Transporter geeft je het beste van twee werelden; een brandstof besparende 2.0L motor waarmee je meer dan 1.000 km op een tank brandstof kunt rijden, samen met een brandstofverbruik van slechts 7.4L/100km, en het vermogen van een 3.0L motor om alle grote klussen te klaren als dat nodig is. We noemen het intelligent downsizen.

Europese veiligheid en verfijning

De Transporter is gebouwd op een robuust chassis en een drie-doos carrosserie-ontwerp, er wordt een 4 sterren ANCAP veiligheidsclassificatie toegekend, met standaard voorairbags, plus zij-airbags en gordijnairbags voor de achterpassagier als optie.

Al na een paar kilometer rijden met de Transporter is het duidelijk dat je in een comfortabele Europese auto rijdt.

Lage gebruikskosten en totale eigendomskosten

volkswagen-transporter-sport-blauw

De Transporter heeft in zijn klasse toonaangevende flexi onderhoudsintervallen van 40.000 km/24 maanden en verlengde vervanging van onderdelen binnen die onderhoudsbeurten, bijvoorbeeld een brandstoffilter wordt vervangen bij 80.000 km of het luchtfilter bij 120.000 km. Bedenk ook dat er een optie is van een vast geprijsd echt onderhoudsplan, het komt allemaal neer op meer geld in je portemonnee gedurende de levensduur van je auto. De hoge restwaarde, de lage onderhoudskosten en het lage brandstofverbruik leiden allemaal tot de lage totale gebruikskosten van de Transporter.

Wij bouwen oplossingen, niet alleen standaard voertuigen

Zoek je niet de zoveelste witte doos op wielen en heb je iets speciaals nodig of iets dat speciaal gebouwd is met misschien maar een paar kleine verbeteringen? De Transporter wordt in Duitsland gebouwd in een speciaal daarvoor gebouwde fabriek. Elke bestelwagen die van de productielijn komt is anders dan de vorige. Elk voertuig dat gemaakt wordt is op maat gemaakt voor de klant of importeur, met een werkelijk enorm scala aan fabrieksopties; er bestaat niet zoiets als een “standaard Transporter”.

Imago voegt waarde toe

Maak een statement! De Transporter ziet er goed uit, zelfs in basisvorm, en kan je individuele stijl uitstralen of een kwaliteitsimago voor je bedrijf. Een perfect mobiel reclamebord! Kwaliteitsproducten kosten meer om te produceren en aan te schaffen, maar zijn op lange termijn betaalbaarder.

Laat een reactie achter