Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die gebruik maken van het advies van een medium. Een medium is iemand die informatie doorkrijgt van andere entiteiten. Het is dan vaak iemand door wie een geest zich uit kan spreken. Denk hierbij aan informatie van geesten, engelen, overledenen of misschien wel van gidsen. Doordat de vraag naar een medium steeds maar blijft groeien stijgt ook het aanbod steeds meer. Zo kan een medium tegenwoordig ook op online gebied veel voor iemand betekenen. Maar waar schakel je een medium eigenlijk allemaal voor in? En hoe kan je hiermee in contact komen? Dat leggen wij je in dit artikel heel precies uit.

Erg breed inzetbaar

gesprek-man-vrouw

Een medium is erg breed inzetbaar, waardoor een medium op veel verschillende vlakken iets voor je kan betekenen. Voordat je een medium inschakelt, is het verstandig om jouw probleem zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Als jij precies weet waar je antwoord op wilt hebben of wat jouw probleem precies is, kun je kijken naar een medium die goed bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld online op zoek gaan naar een medium waarbij jij een goed gevoel krijgt. Open eens een chat met een medium of een paragnosten chat om het eerste contact te leggen en kijk wat hij of zij voor jou kan betekenen.

Kaartleggen

Een medium maakt vaak gebruik van kaartlegging om inzicht te krijgen in jouw verleden, heden en toekomst. Bij een kaartlegging wordt er gebruik gemaakt van speciale kaarten met ieder een eigen unieke betekenis. Deze kaarten worden vaak met andere kaarten gelegd om zo een samenhangend geheel te creëren. Het advies dat uit deze kaarten voortkomt is altijd zeer persoonlijk. Dit is dan ook de reden dat je een goed gevoel hebt bij het medium, je voert uiteindelijk namelijk een zeer persoonlijk gesprek. Het inschakelen van een medium is een erg snelle en effectieve manier om antwoord te krijgen op belangrijke levensvragen.

Een paragnost inschakelen

meeting-vrouwen-gesprek

Heb jij een paranormale vraag? Dan kun je ook terecht bij een helderziende paragnost. Paragnosten zijn vaak helderziend, maar kunnen ook helderhorend, heldervoelend, helderruikend of helderwetend zijn en maken gebruik van een paranormale gave. Een helderziende kan dus ook een paragnost genoemd worden, maar een paragnost kan niet altijd helderziend genoemd worden. De paranormale gave van een paragnost wordt ook wel het zesde zintuig genoemd. Wat deze gave precies is, zal per paragnost verschillen. Vaak maakt een paragnost gebruik van verschillende hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een pendel, engelenkaarten of tarotkaarten.

Laat een reactie achter