Het woord ‘luxe’ betekent letterlijk ‘weelde’ of ‘overdaad’. Het gaat bij een luxueus artikel om een product met kenmerken die niet strikt noodzakelijk zijn maar wel een meerwaarde bieden. Wanneer het gaat om een luxe bed ligt het wat ons betreft toch iets anders … en dat ‘liggen’ kunt u heel letterlijk nemen. Bedden van De Suite zijn niet alleen luxueus omdat ze een overdadig comfort bieden en er prachtig uitzien, ze bieden tevens een optimale nachtrust en welzijn dat onbetaalbaar is. Eigenlijk klopt dit niet helemaal, luxe kan wel degelijk betaalbaar zijn zoals u kunt lezen op deze pagina.

Wat is een luxe bed?

luxe-witte-slaapkamer

Bij het bepalen van luxe zijn er twee kenmerken om rekening mee te houden; design en comfort. Laten we deze eigenschappen daarom apart behandelen:

1. Design

Een bed behoort tot het meubilair. Het is zelfs het meest in het oog springende deel van een slaapkamer. Een aantrekkelijke boxspring, een prachtig afgewerkt hoofdbord of geraffineerde stiksels als detail, ze zorgen voor een aangenaam gevoel. Hoewel u tijdens het slapen je ogen gesloten hebt, maakt het wel degelijk verschil wat u ziet bij het slapengaan en het ontwaken.

2. Comfort

Heerlijk wegdromen op een matras dat geheel afgestemd is op uw lichaam en wensen, dat is pas echt luxe. Een beetje wegzakken met toch voldoende ondersteuning, als u eenmaal gewend bent aan het comfort van een premium maatwerk matras van De Suite dan wilt u nooit meer iets anders. Comfort kunt u niet zien, dat moet u voelen.

Praktische luxe

luxe-bed-modern-antraciet

Dan zijn er nog een aantal praktische voordelen van luxe bedden. Zo vertaalt een hoge kwaliteit zich ook naar een langere levensduur. Dat betekent minder snel het matras vervangen, het ligcomfort zal ook langer behouden blijven. Daarnaast zijn er opties mogelijk zoals het verhogen of verlagen van het bed wat de instap eenvoudiger én veiliger maakt.

Wat betekent een maatwerk bed?

Bedden van De Suite zijn maatwerk producten. Dit is in veel gevallen beslist geen overbodige luxe, soms kan het bittere noodzaak zijn. Wanneer u niet goed kunt slapen vanwege lichamelijke klachten zoeken we naar een oplossing die past bij uw lichaam en wijze van slapen. Ieder lichaam is anders, met afwijkende lengte, gewicht of medische indicatie. Het spreekt voor zich dat een plek waar u een derde van uw tijd zult doorbrengen ook aangepast behoort te zijn op uw unieke situatie. Uiteraard zijn er standaard formaten bedframes en diverse stijlen om uit te kiezen, daarnaast zijn er vele elementen die individueel aangepast kunnen worden.

Ook service op maat

Een andere wijze waarop luxueuze bedden zich onderscheiden van de rest is de service en dienstverlening. Een standaard bed of matras aanschaffen is slechts een eenvoudige transactie. Bij maatwerk gaat het niet alleen om het eindresultaat maar vooral ook om de communicatie met de adviseur. We spreken bij De Suite bewust niet van verkoper, dit is een persoon die de financiële transactie afhandelt. Dit maakt wellicht een belangrijk deel uit van de verkoop maar daar begint het traject niet. Als eerste zal een adviseur luisteren naar de klant, wensen in kaart brengen en hier een passende oplossing voor bieden. Het meest luxueuze bed dat met goud is bekleed heeft geen enkel nut als u er niet heerlijk op kunt slapen.

Bedden van De Suite

Maatwerk als standaard, dit geldt zeker voor bedden van De Suite. Naast luxe in kwaliteit en design leveren we niet zomaar een bed maar een oplossing. Daarbij is ieder aspect van belang; de vorm, de functie en het comfort. Goed slapen moet geen luxe zijn, het is wat ons betreft een basisvoorwaarde. Noem het weelde of overdaad, wij vinden het vanzelfsprekend.

Meer op: https://www.desuite.nl/

Laat een reactie achter