Bitcoin is goed voor ongeveer miljard van ’s werelds geld. Je hoeft geen deel uit te maken van een exclusieve club om het te kopen. Je moet echter wel bedenken wat de beste tijd is om Bitcoin te kopen, zodat je de beste deal kunt krijgen.

Als je weet wanneer je Bitcoin moet kopen via bitcoin loophole bijvoorbeeld, dan kun je het tegen een betere wisselkoers krijgen dan wanneer je het op een ander moment koopt. Net als aandelen op de beurs kan de waarde van Bitcoin gedurende de dag veranderen.

Vraag je voor je koopt af: Is dit een goed moment om Bitcoin te kopen?

Wat is de beste dag van de week om cryptocurrency te kopen?

bitcoin vrouw

De beste dag van de week om cryptocurrency te kopen is maandag, als de prijzen het laagst zijn. Zondag is over het algemeen de volgende beste dag van de week. Daarna stijgen de prijzen, waarbij vrijdag de duurste dag is om cryptocurrency te kopen.

Beste tijd om Bitcoin te kopen volgens economen

Volgens sommige deskundigen moet je met meerdere dingen rekening houden dan de huidige waarde van de cryptocurrency. Bitcoin heeft een waarde die ten opzichte van de Euro en andere valuta’s veel meer kan schommelen dan de relatieve wisselkoersverhoudingen die tussen veel fiat valuta’s bestaan. Dus je kunt het niet zien als ruilen tussen twee traditionele valuta’s.

Als de vraag groot is, zullen de prijzen dat ook zijn. Bedenk ook wanneer er niet zoveel vraag is.

  • Kantooruren zijn meestal de slechtste tijden om Bitcoin te kopen, omdat er dan meer mensen aan het handelen zijn.
  • Houd ook rekening met kantooruren buiten Nederland.
  • De media-aandacht voor cryptocurrency kan ook een enorme invloed hebben op de waarde van Bitcoin in de nabije toekomst.
  • Je zult misschien nooit kunnen voorspellen wat het beste moment is om Bitcoin te kopen. Als je echter weet waar je op de markt en elders op moet letten, kun je een beredeneerde gok doen.

Beste moment van de dag om Bitcoin te kopen

gouden-bitcoin

Als je eenmaal een idee hebt van wat Bitcoin waard is, moet je nagaan wanneer je Bitcoin kunt kopen via bijvoorbeeld bitcoincodedenmark.com. Hoewel de waarde steeds verandert, volgt de waarde historisch gezien bepaalde patronen.

In het algemeen is het beter om Bitcoin ’s middags te kopen, omdat de prijzen dan de neiging hebben te dalen. Gemiddeld is de beste tijd om Bitcoin te kopen van 15 tot 16 uur. Als je een nachtuil bent, kun je ook een goede deal krijgen van 23 uur tot middernacht.

Tijdens die tijden is de waarde van Bitcoin het laagst, wat betekent dat je niet zoveel contant geld hoeft te betalen. Of je nu een beetje of veel wilt investeren, je kunt geld besparen als je in die periodes koopt.

Welke dag van de week is het beste om Bitcoin te kopen?

Omdat Bitcoin populair is bij zakenmensen, is de markt het meest actief tijdens de werkweek. Als je wat geld wilt besparen op je volgende Bitcoin aankoop, overweeg dan op een zondag te kopen.

Je kunt ook op maandag kopen voor het druk begint te worden op de markt.

Natuurlijk is de markt voor Bitcoin altijd open, en er zal altijd wel wat handel zijn. Je wilt echter instappen als de prijzen laag zijn.

De prijzen hebben de neiging lager te zijn als de markt minder actief is. Niet alleen maakt dat de weekends tot de beste dagen, maar dat draagt er waarschijnlijk ook toe bij waarom je beter later op de dag of ’s avonds kunt kopen.

De beste maand om Bitcoin te kopen blijkt augustus te zijn

Als je op zoek bent naar de juiste tijd van het jaar om Bitcoin te kopen, wacht dan tot augustus. Bitcoin heeft een lange geschiedenis, en markttrends tonen aan dat augustus de neiging heeft de beste prijzen te hebben om cryptocurrency te kopen.

Moet je laag kopen en hoog verkopen?

bitcoin-dollar-biljet

Iemand die een cryptocurrency portemonnee gebruikt om laag te kopen en hoog te verkopen

Laag kopen en hoog verkopen kan een geweldige strategie zijn om geld te verdienen met Bitcoin. Als je het als een gebruiksvoorwerp wilt behandelen, geeft dit je de meeste kans om winst te maken.

Als je Bitcoin echter op langere termijn wilt vasthouden, dan kun je het beter houden. Zelfs als de markt omhoog schiet, wil je misschien toch je Bitcoin houden.

Natuurlijk kun je er ook wat verkopen om winst te maken. Over het geheel genomen moet je je doelen afwegen en of je je Bitcoin wilt verkopen of gebruiken om iets te kopen bij een winkelier die Bitcoin accepteert.

Moet ik Bitcoin kopen en aanhouden?

Je kunt Bitcoin kopen en aanhouden met bitcoin prime, vooral als je op lange termijn meer winst wilt maken. Naarmate meer en meer mensen Bitcoin kopen en gebruiken, heb je kans dat je meer waarde en koopkracht wint van de BitCoin die je vandaag koopt.

Je Bitcoin bewaren kan ook slim zijn als je ze koopt als de prijs wat hoog is. Niet alleen voorkom je zo dat je geld verliest, maar je kunt er op de lange termijn toch nog winst mee maken.

Natuurlijk zal de waarde van Bitcoin blijven veranderen. Als je de markt volgt, kun je je koopkracht zien groeien in plaats van afnemen door inflatie.

Theorie #1

Een van de redenen waarom maandag en zondag meestal de beste dagen zijn om Bitcoin te kopen is het weekend. Omdat veel zakenmensen Bitcoin verhandelen, is de markt in het weekend niet zo actief.

Instappen voordat de markt weer op gang komt betekent dat je meer kans hebt om een goede prijs te landen. Wacht je tot het midden van de week, dan is de kans groot dat de markt actiever is en dat de prijzen hoger zijn.

Theorie #2

Het weekend fungeert ook als een tijd waarin mensen overwegen en beslissen of ze gaan inkopen. Als mensen op maandag Bitcoin beginnen te kopen, stijgen de prijs en de vraag.

Zodra de week ten einde is, daalt de vraag. De cyclus gaat dan elke week verder.

Als je Bitcoin wilt kopen, probeer dan de drukte voor te zijn, zodat je niet meer hoeft te betalen voor dezelfde hoeveelheid Bitcoin.

Theorie #3

Als je hoge prijzen wilt vermijden, vermijd dan gewone betaal dagen. Als je meer geld op je rekening hebt, kun je in de verleiding komen het uit te geven.

Omdat veel mensen hun loon in het midden en aan het eind van de maand krijgen, kunnen de Bitcoin prijzen snel stijgen. Als je kunt, wacht dan een week na betaaldag voor je investeert, zodat je een betere deal kunt krijgen.

Laat een reactie achter