Hoe Vaak heb jij seks met je partner? Een vraag die door iedereen om je heen makkelijk beantwoord lijkt te worden. De één krijgt nog vaker een beurt dan de ander. Soms zelfs twee keer op een dag. Maar voor heel veel mensen geldt dit niet. Die bedrijven soms één keer per maand de liefde of nog minder frequent. Niet alle mensen hebben nu eenmaal zo’n torenhoog libido en dat is ook helemaal niet erg. Kwaliteit boven kwantiteit is hierop perfect van toepassing. Maar, zou jij het toch fijn vinden om wat vaker seks te hebben, zonder dat je hier alles voor uit de kast moet trekken om ook maar een druppel opwinding te voelen? Dan zijn hier een aantal tips om jouw libido in de lift te zetten.

Help jezelf een handje

man-zwarte-kralen-armband

Op spelen met jezelf rust altijd een beetje een taboe. Je partner schiet te kort of je bent wanhopig, zijn vaak de gedachten die mensen erbij krijgen. Nou, iedereen masturbeert. Dus niets om voor te schamen. Doe dit juist wat vaker. Leer jezelf kennen en ontdek wat je fijn vindt. Je kunt natuurlijk denken aan je eigen sexy vriend of vriendin als je de hand aan jezelf legt, maar je kunt ook smikkelen van wat stout voer van buitenaf. Zo zijn er legio aan erotische verhalen te vinden op het internet. Deze zijn betaald en onbetaald te lezen. Heerlijk om lekker bij weg te zwijmelen en om je lichaam fijn de vrije loop te laten. Je fantasie doet zijn werk en voor je er erg in hebt ben je zelf in een fantasie pornofilm beland. Het is ook nog praktisch, want je kunt het overal doen en je hebt er verder helemaal niks voor nodig.

Probeer en experimenteer

Ben je nog nooit in een sexshop geweest? Dan is dit hét moment om eens een bezoekje te brengen aan het walhalla van de seksspeeltjes. Er is ontzettend veel en ook dit is volstrekt normaal. Er zijn niet voor niets zoveel sexshops op de wereld. Je kunt voor iedere behoefte en elk verlangen een speeltje vinden. Zowel voor mannen als vrouwen als voor beide tegelijk. Probeer te onderzoeken wat je lekker vindt en experimenteer met verschillende tools. Van buttplugs tot masturbators, het aanbod is heel erg breed. Als je een partner hebt, kun je ook samen experimenteren. Dit geeft jullie seksleven een extra prikkel en je zult merken dat je libido hiervan gaat stijgen.

Praat met een vertrouwenspersoon

gesprek-man-vrouw

Als je een laag libido hebt en je weet niet zo goed hoe je hier het beste mee om kunt gaan, praat dan met een vertrouwenspersoon. Mogelijk liggen hier andere redenen aan ten grondslag die je zelf nog niet had bedacht. Je kunt er natuurlijk ook met je partner over praten als je die hebt.

Laat een reactie achter