Liggen er in de wasbak meer en meer losse haren? Of merk je tijdens het douchen plots op dat je toch wel heel veel haren verliest? Dan ben je niet de enige die daar last van heeft. Haaruitval is namelijk bij heel veel mensen aan de orde van de dag.

De oplossing tegen haaruitval is vrij simpel; haartransplantaties bij Zantman Kliniek gaan haaruitval perfect tegen. Voordat je daadwerkelijk voor zo’n behandeling kiest, zou je naar de oorzaak van de haaruitval moeten kijken. Tegen sommige oorzaken kun je op voorhand namelijk iets doen.

SK-BRIGHT-Zantman-ZR-3-2560x800

Ouderdom

Naarmate je ouder wordt, is de kans groter dat je last van haaruitval krijgt. Dit geldt voor zowel mannen als voor vrouwen; je kunt hier bovendien niks tegen doen. Dit is nu eenmaal de grille van het menselijk lichaam en de ‘natuur’. Mocht je op latere leeftijd last van haaruitval krijgen, biedt een haartransplantatie in ieder geval uitkomst.

Stress

Heb je veel last van stress? Dan kan dit ook voor haaruitval zorgen. Het fijne hierbij is dat je dit kunt gaan voorkomen in de toekomst. Probeer je rust te pakken, probeer de stress van je af te zetten en probeer goed voor jezelf te zorgen. Dit komt niet alleen de stress ten goede, maar ook je haaruitval.

Een onderliggende ziekte/aandoening

Het is ook goed mogelijk dat je last van een bepaalde ziekte of aandoening hebt. Dit kan bijvoorbeeld een schildklierziekte zijn; zo’n ziekte zorgt ervoor dat je binnen een kort tijdsbestek veel haren verliest.

Medicijnen

Moet je specifieke medicijnen slikken? Of onderga je chemotherapie behandelingen? Dan is de kans ook groot dat je haaruitval opmerkt. Dit is ook één van de oorzaken waar je in de basis niks aan kunt doen.

Een ongezonde leefstijl

Leef je ongezond en ben je niet echt met je eigen gezondheid bezig? Dan kan ook dit voor haaruitval zorgen. Dit is bijvoorbeeld het geval als je ongezond eet, maar ook als je veel te weinig eet. Een te laag lichaamsgewicht kan ook de oorzaak van haaruitval zijn.

Dé oplossing tegen haaruitval

In veel gevallen is er maar één oplossing tegen haaruitval; een haartransplantatie behandeling ondergaan. Nadat je deze behandeling ondergaan hebt, gaan je natuurlijke haren (hard) aangroeien. Binnen een paar weken tot een paar maanden geniet je weer van een volle haardos.

Onderga zo’n behandeling in eigen land bij een gespecialiseerde kliniek. De specialisten in deze klinieken voeren de behandeling namelijk perfect uit.

Laat een reactie achter