Wie wil er nu geen witte sneakers dragen in dit unieke tijdperk van streetwear? Witte schoenen zijn trendy, charmant en zien er uitstekend uit.

Maar veel mensen lijken zich af te vragen welke sokken bij witte sneakers passen? De balans bewaren met de witte kleur is zo verwarrend.

In dit artikel kom je echter te weten hoe je witte sneakers en de juiste sokken erbij kunt kiezen. Ook of je wel of geen warme sokken moet dragen bij je witte sneakers.

Kleur van de sokken

beige-urban-outfit-donkere-man-white-sneakers-sokken

Laten we allereerst weten welke kleur sokken je moet dragen bij witte sneakers. Als het om kleur gaat, kan de bedoeling van het dragen verschillen. Je moet weten waar je met deze witte sneakers naartoe gaat. Kies dan de kleur van de sokken afhankelijk van je bestemming.

Je kunt bijvoorbeeld witte sokken dragen bij je witte sneakers als je naar een vergadering of interview gaat. Het zal de juiste uitstraling van je outfit vlotter maken.

Je kunt fancy gaan en felle lentesokken dragen met een korte broek als je met vrienden bent.

Je moet natuurlijk zwarte sokken dragen bij een zwart pak. Maar zorg ervoor dat het geen erg warme zomerdag is als je deze zwarte sokken draagt. Zwarte sokken staan met compleet witte sneakers niet mooi vanwege het contrast.

Lengte van de sokken

wit-geel-nike-sneakers-hoge-witte-sokken

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de lengte van de sok. En het zou koeler zijn als je niet te lange sokken draagt. Er zijn eigenlijk verschillende stijlen sokken van verschillende lengtes verkrijgbaar. Zoals een inlegsok, een enkelsok, een halflange sok. Beide kun je dragen bij je witte sneakers. Uiteraard heb je ook huissokken, alleen zijn die eerder voor thuis en een beetje te dik om te dragen in je sneakers. Uiteraard is dit wel mogelijk en fijn tijdens de koude winterdagen.

Enkelsokken bij sneakers

Enkelsokken zijn vaak gemaakt van katoen en zijn ook heel comfortabel om te dragen. Veel mensen ervaren irritatie en verstikking bij het dragen van een sok. Deze sokken zouden voor hen geweldig werken. En als je er witte sneakers op toepast, zou dat perfect zijn!

Enkelsokken verdienen echter de voorkeur. Omdat ze een soort inlegzool zijn, maar ook comfortabel om met sneakers te dragen. Dit kun je dus hebben als je liever niet met je sokken pronkt.

Wat voor stijl sokken bij witte sneakers?

witte-sneakers-hoge-witte-sokken-design

Verwaarloos de stijl van de sokken niet. Het kan een effect hebben op je look in het algemeen. Als je witte sneakers draagt, moeten bepaalde aspecten opvallen.

Je kunt geen willekeurig design van sokken dragen. Het verknoeit niet alleen je uiterlijke beeld, maar geeft anderen ook een verkeerde indruk.

Als je dus sokken draagt met een eenvoudig ontwerp, zou dat mooi genoeg zijn.

Draag geen sneakers zonder sokken!

Er zijn altijd nog mensen die liever geen sokken dragen bij sneakers.

Sommige mensen doen het zelfs in de winter omdat ze het mooi vinden.

Geen sokken dragen bij je schoenen is een manier om je voeten te besmetten! Hoe? Onze voeten zweten de hele dag door, tot 1/4 liter zweet! Onze voeten bevinden zich in een warme en vochtige roes die sterk bijdraagt aan de verspreiding van bacteriën en tegelijkertijd onaangename geuren.

De meest voorkomende infectie is een schimmelinfectie, waardoor schimmels op de voeten ontstaan. Vergeet niet sokken te dragen en regelmatig je sneakers schoon te maken om infectie van je voeten te voorkomen.

Laat een reactie achter