Of je nu een projectontwikkelaar bent die een woning wilt renoveren of een huiseigenaar die aan het rondkijken is voor je volgende woonkamervloer, een houten vloer is altijd een goede keus. We hebben een aantal voordelen hieronder opgesteld. Klik hier voor een uitgebreidere lijst met voordelen.

houten-vloer-keuken

Snelle installatie voor mensen met ervaring

Als je een massief houten vloer overweegt, zorg er dan wel voor dat je een professionele installateur inschakelt als je het nog nooit eerder hebt gedaan.

Gemakkelijk schoon te maken

Vloeren van echt hout en samengestelde houten vloeren zijn een uitstekende keuze voor mensen die een druk leven leiden, omdat ze relatief eenvoudig schoon te maken zijn. Vergelijkbaar met tapijt – ze hopen vuil, stof en puin niet op dezelfde manier op en kunnen eenvoudig worden schoongeveegd.

De afgewerkte look is onovertroffen

Wij denken dat een van de belangrijkste voordelen van een houten vloer het uiterlijk is. De esthetische kwaliteit van een houten vloer is volstrekt onmiskenbaar. Houten vloeren bieden alle warmte, schoonheid en de geweldige natuurlijke uitstraling van hout, wat tijdloos en stijlvol is. Vloeren van echt hardhout helpen de illusie van ruimte te creëren in elke kamer waarin ze zijn gelegd.

Houten vloeren zijn sterk en duurzaam

Houten vloeren doorstaan de tand des tijds en zorgen voor een kwaliteitsvloer die nog jaren meegaat als hij goed gelegd en onderhouden wordt.

Beter voor mensen met een allergie

In tegenstelling tot tapijten hebben houten vloeren geen oppervlaktevezels die stof, vuil, pollen of andere potentiële allergenen vasthouden. Daarom zijn dit soort vloeren een gezondere keuze voor jouw leefruimte en zijn ze zeker de beste vloeren voor mensen met allergieën en mensen die gevoelig zijn voor microdeeltjes in de lucht.

Laat een reactie achter