Wie denkt dat het sportseizoen er wel op zit voor dit jaar, komt er nog een leuke verrassing aan. We hebben het grootste evenement namelijk nog te goed; het WK voetbal! Niet geheel omstreden in verband met de plek waar het gaat plaatsvinden, maar het gaat nu toch daadwerkelijk gebeuren. Toch is de beleving wellicht wel iets anders doordat het in het najaar is en niet lekker in de zomer onder de zon. Wellicht moeten we er samen voor zorgen met iets meer moeite dat het net toch iets gezelligs wordt. Daarom hebben wij tips op een rij gezet hoe jij ervoor zorgt dat het WK ook dit jaar een groot feest wordt.

Nog fanatieker

Natuurlijk gaan we onze Oranje Leeuwen naar de overwinning brullen. Maar om nog iets fanatieker te zijn en een stukje eigen belang erin te fietsen is een voetbalweddenschap afsluiten een leuke tool. Doe dit in je eentje maar ook samen kan het net de dynamiek omtrent een wedstrijd bevorderen. Want wie van de vriendengroep of familie heeft het beste voorspellend vermogen waar het gaat om voetbal? Nog even en jij wordt als hét voetbalorakel binnen de familie gezien.

Oranje in huis

hup-holland-hup

Ook in het najaar is het leuk om je huis een extra oranje tintje te geven. Combineer dit met Halloween en je voelt hem al aankomen; Kom maar door met die pompoenen! Een oranje huis zorgt ervoor dat het net wat feestelijker is om het WK te kijken. Je hoeft natuurlijk niet je hele huis vol te hangen met oranje vlaggen, maar wat oranje sfeerverlichting is al ontzettend leuk. Iets wat we in de zomer natuurlijk niet hoeven te doen, maar in deze tijd van het jaar juist extra leuk.

Warm oranje

Maak voor jezelf of je gezin op speeldagen een oranje diner. Van worteltjes tot pompoensoep, er zijn heel veel oranje gerechten te bedenken. Geen inspiratie? Google eens op oranje gerechten en je zult versteld staan van de mogelijkheden. Zeker voor kinderen is dit ontzettend leuk. Betrek ze hierbij en maak samen lekkere oranje gerechten.

Kortom, ook een WK in het najaar is heel erg leuk. Het valt of staat met een beetje creativiteit. En oranje en het najaar? Toevallig twee zaken die heel goed combineren. Dat we vaker een WK in het najaar gaan houden, dat is nog helemaal niet zeker. Maak er dus een onevenaarbaar WK van en wees creatief met leuke en oranje ideeën!

Laat een reactie achter