De populariteit van het realityprogramma Temptation Island is al jaren ongekend. Als de serie op tv is dan zitten vele fans aan de buis gekluisterd om te zien wie er wordt weggestemd door de Eilandraad en wie er mag blijven. En er lopen heel wat weddenschappen over wie er uiteindelijk gaat winnen. Als je fan bent dan ken je ongetwijfeld ook de knappe donkere Vlaamse schoonheid Yasmine Pierards. Zij nam in 2018 deel aan dit programma als verleidster en maakte daar een verpletterende indruk met haar schoonheid, en niet alleen bij de heren. Deelname aan Temptation Island was eigenlijk helemaal niet de bedoeling. Het was dan ook niet Yasmine zelf die de aanmelding regelde. Die had ze te danken aan vrienden die haar hadden aangemeld. Aanvankelijk zei Yasmine nee, maar na wat aandringen ging ze toch overstag.

Miss verkiezingen

Dat Yasmine Pierards een carrière in de wereld van schoonheid ambieerde was al vroeg duidelijk. In 2014, op 17-jarige leeftijd, nam ze deel aan de verkiezing van Miss Exclusive. Een jaar later liep ze over de catwalk bij de Miss Vlaams-Brabant.

Tienerhuwelijk

Yasmine Pierards trouwde met haar ex toen ze nog geen 20 jaar oud was. Ze leerde hem kennen en binnen een jaar woonden ze samen en waren ze getrouwd. Dat huwelijk was een bevlieging, zo geeft Yasmine later toe. Ik had geen idee wat ik precies deed en waarom. Eeuwig trouw, tot de dood ons scheidt, het waren begrippen die nogal abstract waren. Toen onze relatie stukliep moesten we nog wel officieel gaan scheiden. Dat is natuurlijk niet binnen een paar weken geregeld. Daarom was ik dus nog getrouwd toen ik deelnam aan Temptation Island. Maar mijn relatie was echt wel over, aldus de knappe Yasmine, dus ik voelde me daar verder niet schuldig over. Toch vond Yasmine het niet leuk dat uitkwam dat haar huwelijk nog niet was ontbonden. Des te meer omdat een anonieme bron dit nieuws zonder haar medeweten naar buiten bracht.

Mishandeld

Het huwelijk van Yasmine en haar ex, van wie de naam niet in de media bekend werd, was volgens de realityster allerminst gelukkig. Al na drie maanden verkering vroeg haar ex haar ten huwelijk en ze stemde in. Ze wilde graag het huis uit en dit was een mooie kans. Yasmine vertelt in één van de weinige interviews waarin ze over haar huwelijk spreekt dat ze ook ‘echt verliefd was op haar man’. Maar het huwelijk ging maar een paar maanden goed. Al na krap drie maanden veranderde het gedrag van haar man en werd ze meerdere keren door hem mishandeld. Om erger te voorkomen zette Yasmine Pierards daarom een streep onder haar relatie. Dat ze ten tijde van de opnamen voor Temptation Island nog niet officieel gescheiden was klopt, maar dit was slechts een formaliteit, aldus Yasmine.

Ex on the Beach – Double Dutch

Na haar deelname aan Temptation Island wilde Yasmine meer en dus meldde ze zich aan voor een nieuwe reality serie. Als je fan bent van Ex on the Beach en de spin-off Ex on the Beach – Double Dutch dan ken je de knappe Yasmine Pierards ook daarvan. Zij nam namelijk deel aan dit programma in 2018. Dit was het vierde seizoen dat zowel in Nederland als in Vlaanderen op de buis kwam.

Ex on the Beach – Double Dutch All Stars

De knappe brunette had na twee keer deelnemen aan een licht erotisch reality programma kennelijk nog niet genoeg van de aandacht van het publiek. Want ze was ook te zien in Ex on the Beach – Double Dutch All Stars dat in 2019 werd opgenomen en uitgezonden. Voordat ze met deze reeks startte bekeek Yasmine beelden uit Ex on the Beach Double Dutch en schrok toch wel een beetje. Van haar taalgebruik op sommige momenten en zeker van de keren dat ze bij een ware catfight betrokken raakte. Ze wilde haar gedrag toch well een beetje aanpassen en besloot voor de ‘classy Yaz’ rol te gaan.

Nieuwe liefdes

Na haar tienerhuwelijk dat niet goed afliep heeft Yasmine met volle teugen van het vrijgezellenleven genoten. Ze kreeg een relatie met Martin Floru, bekend van Love Island. Het stel had serieuze plannen maar zover kwam het niet. Nog voordat ze zouden gaan samenwonen zetten ze een punt achter hun relatie. In 2020 leerde Yasmine Pierards de Brit Tyrone Hermitt kennen. In mei 2020 stelde ze hem voor via haar Instagram account. Het stel genoot op dat moment van een vakantie op Ibiza. Maar ook deze relatie hield geen stand. Het meest recente nieuws over het liefdesleven van Yasmine Pierards, die haar geld vandaag de dag vooral verdient als influencer, is dat zij het heel leuk heeft met de Britse rapper Tion Wayne. Het stel bracht in mei 2023 samen een vakantie door op Marbella.

Yasmine Pierards op Only Fans?

Als je een beetje googled, dan kan je zien dat er veel vraag is naar de Only Fans van Yasmine. Helaas voor de mannen onder ons heeft ze geen Only Fans. Ondanks dat, deelt ze vrij naakte foto’s op Instagram. En dat helemaal gratis!

De meest naakte foto’s van Yasmine Pierards

Dat Yasmine Pierards een knappe verschijning is, daar hoeven we je vast niet meer van te overtuigen. Gelukkig deelt Yasmin regelmatig de mooiste foto’s die van haar worden gemaakt. We hebben ze voor jou geselecteerd zodat je hier kunt zien wat een bloedmooie dame zij is.

Yasmine Pierards geil Yasmine Pierards sex

Yasmine Pierards sexy Yasmine Pierards borsten Yasmine Pierards bh Yasmine Pierards bikini Yasmine Pierards 2 Yasmine Pierards naakt

Laat een reactie achter