Muziek zorgt voor ontspanning, het helpt je het hoofd leeg te maken aan het eind van een intensieve werk- of schooldag. Waar luister jij het liefst naar je favoriete nummers? Thuis, onderweg naar kantoor of bijvoorbeeld in het park? Misschien zet je de muziek wel op tijdens een rondje hardlopen. Waar je ook naar muziek luistert, de kwaliteit van het geluid is hierbij cruciaal. Een lage geluidskwaliteit beperkt het ontspannende effect van de muziek. Daar kwalitatief goede speakers over het algemeen lang mee zullen gaan, verdien je de investering in een hoge geluidskwaliteit relatief makkelijk terug. Kijk bijvoorbeeld eens naar de moderne, kwalitatief hoogwaardige ROCKSTER AIR 2. Je neemt dit apparaat overal mee naar toe en sluit deze eenvoudig aan op je mobiele telefoon of bijvoorbeeld gitaar.

Naast de ROCKSTER AIR 2 zijn er verschillende andere modellen het overwegen waard, wanneer je voortaan wilt kunnen genieten van een hoge geluidskwaliteit. In dit artikel lees je er meer over.

Investeren in een kwalitatief goede (bluetooth) speaker

lichtgrijze-bluetooth-speaker

Het is afhankelijk van de plek waar je naar muziek luistert, welk type speaker het meest geschikt voor je is. Wil je de speaker overal mee naartoe kunnen nemen? Kies in dat geval voor een draagbare bluetooth speaker. Ze zijn relatief licht van gewicht, vaak draadloos en makkelijk mee te nemen door bijvoorbeeld een geïntegreerd handvat. Daarbij beschikken de bluetooth speakers van een aanbieder als Teufel over meerdere aansluitingen om apparatuur aan de speaker te kunnen koppelen.

Tip: let bij een bluetooth speaker altijd op de accuduur hiervan. Je wilt voorkomen dat de accu gedurende een dag in het park of op het strand opnieuw moet worden opgeladen.

Koptelefoon in plaats van een speaker

In plaats van een bluetooth speaker zou je ook voor een bluetooth koptelefoon kunnen kiezen. Ideaal voor de ritten onderweg naar kantoor, of bijvoorbeeld de momenten dat je ’s avonds op bed nog een paar nummers wilt luisteren. Het draagt bij aan een goede nachtrust! Een bluetooth koptelefoon van hoge kwaliteit is de REAL BLUE PRO. Niet alleen een kwalitatief goed product, maar ook een stijlvol, slank vormgegeven koptelefoon. Dankzij de gesloten over-ears met topsound en Active Noise Cancelling heb je geen last van omgevingsgeluiden. Ook prettig aan deze koptelefoon: de accu gaat meer dan 56 uur mee. Zo kun je de koptelefoon meerdere dagen achtereen gebruiken. Het is vervelend deze iedere dag op te moeten laden.

Laat een reactie achter