Betaald partnerschap met HEMA.

Ben je meer en meer na aan het denken over het kopen van nieuwe lingerie? Bijvoorbeeld omdat je cupmaat in de loop van de tijd is veranderd? Omdat de huidige setjes al een aardige tijd bij jou in de kast liggen? Of omdat je merkt dat je smaak op het gebied van de lingerie in de loop van de tijd is veranderd? In al dit soort gevallen kom je maar al te graag te weten wat de nieuwste trends zijn, zodat je daar erg gericht voor kunt gaan shoppen. Om je hier wat meer wegwijs in te maken, hebben we een paar trends op het gebied van lingerie, zoals een HEMA bh, alvast voor je op een rijtje gezet in dit blog.

Kies voor een van de meest tijdloze items: lingerie van zwart kant

Een van de beste investeringen die je maar kunt doen, is het kopen van lingerie van zwart kant. Dit oogt altijd enorm stijlvol en het is ook nog eens een erg tijdloze investering. Je weet hierdoor altijd zeker dat de lingerie er over een tijdje nog steeds even mooi uit blijft zien. Combineer het kant met accenten van mesh voor een extra verleidelijke look. Of ga voor praktische lingerie van katoen voor een erg hoog draaggemak. Waar gaat je voorkeur op dit moment naar uit?

Investeer in lingerie in felle kleuren en prints

an orange piece of cloth with a knot on it

Een andere leuke trend om in de gaten te houden, is lingerie in felle kleuren en prints. Denk daarbij aan een print van hartjes, bloemen of een strakke grafische print. En dankzij het diverse aanbod aan felle kleuren, is er ook voor jouw huidskleur een passende kleur te vinden. Eén ding is zeker: met lingerie in felle kleuren maak je vast en zeker meteen een statement. En draag je de lingerie in de zomer? Dan komt je zongebruinde huid ook nog eens optimaal tot zijn recht.

Draag extra comfortabele lingerie zonder een beugel

Heb je ook al eens een setje lingerie gepast zonder een beugel? Deze lingerie is extra comfortabel om te dragen, bijvoorbeeld onder een oversized en fijne trui. Maar de lingerie kun je ook iedere dag erg makkelijk dragen als je een wat kleinere cupmaat hebt en daardoor geen bh met ondersteuning nodig hebt. Al deze trends en meer kom je vast en zeker tegen als je een keer een bezoek aan een lingeriewinkel brengt.

Laat een reactie achter